Royal VIP units

Royal VIP units voor het topsegment

Wilt u bij uw genodigden en sponsoren een onuitwisbare indruk achterlaten? Huur dan onze Royal VIP units. Want hoe luxer de kwaliteit van uw sanitair, hoe meer uw gasten zich thuis voelen, hoe beter de herinnering en hoe eerder ze terugkomen. Leg uw gasten in de watten, geef ze de beste VIP-behandeling tot en met de sanitaire voorzieningen aan toe. 

Bij de inrichting van de Royal VIP units is aan alles gedacht, zelfs gouden kranen ontbreken niet. Deze sanitaire units combineren een moderne luxe uitstraling met optimaal comfort en hygiëne. Dat begint al bij het betreden van de Royal VIP units. Deze zijn zeer ruim en met een spectaculaire uitstraling waar menig hotel jaloers op zou zijn. De units zijn voorzien van ledverlichting, wat zorgt voor een echt 'wauw'-effect. 

Onze Royal VIP-units zijn stand alone units die in vele gewenste opstellingen gekoppeld kunnen worden in modules van twee toiletten, dus afgestemd op het aantal gasten. Ze kunnen binnen of in een paviljoen worden geplaatst. Met deze units geeft u uw evenement net dat extra cachet voor een onuitwisbare indruk. Dus wilt u echt iets bijzonders op uw evenement, kies dan voor de bijzondere Royal VIP units van Euro-Toilet.

Royal VIP binnen
Royal VIP
Royal VIP wastafel
Royal vip urinoir kleur groen

Technische specificatie per module:
- Dames: 2 Toiletten - 2.40 x 1.40 meter  - 1250 kg
- Heren:   2 Toiletten - 2.40 x 1.40 meter - 1250 kg
- Heren:   3 Urinoirs  - 2.40 x 1.40 meter - 1100 kg
- Dubbele wastafel:    2.00 x 0.75 meter - 650 kg

Units zijn 2.40 meter hoog
Benodigde vloeroppervlak is 35 tot 40 m².